„Vaikystės sodas“

Pagalbos
vaikui centras

„Vaikystės sodas“
Kontaktai
„Vaikystės sodas“

Visi įrašai

Išlauktas logotipas ir drąsi skrajutė!
2010 11 19

 

Galų gale – praėjus beveik 6 mėnesiams nuo Vaikystės Instituto įsteigimo – turime logotipą. Ir ne tik logotipą, bet ir skrajutę! Žinia, kaip kartais būna: nieko nieko ir…pasipila! Taip atsitiko ir Vaikystės Sodui. Šiaip – turiu pri(si)pažinti – nemaniau, kad tai bus toks PROCESAS! Visų pirma, iš pradžių man VISKAS buvo gražu. Visų antra, NIEKAS nebebuvo gražu. Kaip su disertacija: kuo daugiau knebinėjausi, tuo labiau atrodė, kad dar taisyt ir taisyt…

Pats pirmasis logotipo variantas buvo žaismingas:

Nr.1

 

Nr.2

 

Nr.3

 

Ir štai su žmogum, kuris apsiėmė „pažiūrėti”, susėdome vieną dieną (kartu su jo dailiai piešiančia žmona) prie kavos puodelio ir…pasakojau apie savo viziją, apie Vaikystės Sodą. Kalbėjau kalbėjau kalbėjau tol, kol jis pasakė: Žinai, man atrodo, kad žinau, ko reikia!

Logotipą jis darė kartu su žmona, ji buvo tas žmogus, kuris mano aistringą ir chaotišką gal dviejų valandų kalbėjimą pavertė kūnu!

Šiandien – kai įdėjau info apie skrajutę Facebook’e –  gavau dar vienos artimos draugės, architektės ir apskritai žmogaus labai prie meno (kuri sakė, kad irgi galėtų bandyti padėti sukurti logotipą ir kuri man labai padėjo, kai dizaininom viską Vilniaus Tarptautinei Mokyklai (beje, buvo ir pirmoji  architektė pirmos Vilniaus Tarptautinės Mokyklos Turniškėse…kas daugiau padės, jei ne artimi draugai, ar ne?) laišką:

 

„Nesusiturėjau neparašius, nes ŽIAURIAI FAINAS Vaikystės Sodo logo!!! Tikrai dešimt balų ir dar su riebiu riebiu pliusu :)Aš taip nebūčiau tikrai padarius, pavydžiu, kurie taip fainai piešti moka… 🙂 Jei ne paslaptis, kas jį darė?”
 
Ačiū, mieloji Agne! O kas jį darė, tikrai ne paslaptis – Edas Telyčėnas. Jeigu kas nors norėtų, tai galėčiau duoti ir pirmuosius logotipus dariusio, ir antruosius (jei sutiktų), ir Edo kontaktus!
Tai štai tas logotipas, kuris ir man yra žiauriai fainas, kuris atspindi mano POJŪTĮ: Mes daug skaitome, daug keliaujame, statome ir žvelgiame aukštyn, nes pasaulis – ne riba! Nes ikimokyklinis ugdymas – pats svarbiausias! Nes mažiems žmonėms dar atviri visi gyvenimo langai! Vaikystės Sode mes pražystame, atsiskleidžiame ir stiebiamės į dangų tarsi medžiai, tvirtai įleidę šaknis į savo šeimą, kultūrą ir aplinką! (Galutinis variantas bus be užrašo linksmai rimtas, nes man jis nepatiko…)
Nr.1
 
Nr.2
 
Nr.3
 
Nr.4 Man kai ką primena 🙂 Jums ne?
 
Man yra nežemiškai gera! Ir nepaprastai patinka drąsios skrajutės, už kurias esu nepaprastai dėkinga Liudvikui!
 
 
Vaikystės Sodas, atrodo, su kiekviena diena tampa vis labiau tuo Sodu, apie kurį svajojau! O tą jausmą dar labiau sustiprino vakarykštė konferencija-posėdis (internetu) su auklytėmis, nes aptarėme ne tik 14 punktų, kuriuos aš buvau susirašiusi, bet ir smagiai pasijuokėme!
Beje, Vaikystės Sodas jau kurį laiką gyvuoja ir Facebook’e: ir dainelių žodžius įdedame, ir darbelių parodome, ir išvykom bei naujienom pasidžiaugiame. Jeigu norėtumėte sekti Vaikystės Sodo gyvenimą Facebook’e, SPAUSKITE ŠIĄ NUORODĄ. Iki pasimatymo Vaikystės Sode 🙂