„Vaikystės sodas“

Pagalbos
vaikui centras

„Vaikystės sodas“
Kontaktai
„Vaikystės sodas“

Visi įrašai

Kur medžiojate idėjas vaikams ir ką daryti su vaikais?
2011 05 06

Šiandien užmačiau nuostabią idėją – kosmetinį stalelį, kurį mama su mergaite pasigamino iš kartoninės (didelės) dėžės. Prisimenu, kad man labiausiai patikdavo namas iš kartoninės dėžės: išpjauti langai (tiesiog) ir nudažytos sienos. O viduje – mano pasaulis: pagalvės, antklodės, žaislai ir pan. Pasaka.

Iš to straipsnio nuėjau į kitą, kuriame apskritai kalbama apie tai, ką galima pagaminti iš kartono dėžės. Tai ten prasėdėjau gerą valandą – šitiek puikių idėjų vienoje vietoje!

Kadangi turiu dar vieną Medinio arkliuko prizą, pagalvojau, kad šis prizas vėl keliaus idėjai. Pirmasis prizas keliavo Velykinio recepto autorei, o šįkart klausimas: kur jūs semiatės idėjų darbeliams, dekoracijoms, vaikų kambarių interjerams ir pan.? Žodžiu, kur medžiojate idėjas vaikams ir ką daryti su vaikais 😀

Taigi:

a) Komentare parašote, kur varvinate seilę ir semiatės idėjų (įdedate nuorodą)

b) Kiekvieno komentaro autorė(-ius) turi galimybę laimėti

c) Komentaras turi būti parašytas iki pirmadienio, gegužės 9 dienos, 23.59val

d) Dovana – nuostabus medinis arkliukas (žiūrėkite įrašo iliustraciją :))

Ir dar. Prieš keletą savaičių nuostabieji EKOKO filmavo medžiagą Vaikystės Sode. Viena mama po filmavimo pasakė: jau šiandien tai dažai liejosi laisvai, ar ne? Iš tiesų taip ir buvo: nors vaikai vilkėjo dailės marškinėliais, tačiau vis vien dažais aplipo nuo galvos iki kojų (gerai, kad visi vaikai turi ekstra rūbelių!) 🙂 Man filmukas – nuostabus. Smagiausia, kad Lietuvoje tiek gražių, atsakingų gamtai ir piliečiams iniciatyvų kaip EKOKO, Medinis arkliukas ir pan. Sėkmės jiems!

httpv://www.youtube.com/watch?v=0ouGgjYRAVM&feature=player_embedded