„Vaikystės sodas“

Pagalbos
vaikui centras

„Vaikystės sodas“
Kontaktai
„Vaikystės sodas“

Visi įrašai

Mūsų šeimos stalo žaidimai. Saboteur.
2012 02 05

Šįvakar penkiese susėdome žaisti stalo žaidimo. Jį pirmą kartą žaidėme per Vaikystės Sodo tėvų ir auklėtojų asociacijos stalo žaidimų vakarą: susirinko nemažai tėvelių (kai kurie poromis, o kai kurie – po vieną), buvo nusamdyta kompanija, kuri davė įvairius stalo žaidimus ir du vakaro vedėjus, kurie ir paaiškindavo, kaip reikia žaisti vieną ar kitą žaidimą. Tą vakarą žaidėme daug nuostabių žaidimų. Saboteur mums patiko, nes gan greitai žaidžiasi, įtampa auga, o atomazga gali būti visiškai netikėta!

Nors žaidimas siūlomas vaikams nuo 8 metų (tai galėtų žaisti tik Augustas su Vilhelmu), tačiau Morta (01.25. sukako šešeri) žaidė kuo puikiausiai! Paskutinį kartą žaidžiant tai niekas negalėjo patikėti, kad būtent ji buvo Saboteur 🙂 – gerai užsimaskavusi buvo.

Aš vis būdavau gerasis nykštukas (kuris kasasi link aukso), o šįkart teko pabūti ir saboteur’u (nykštuku, kuris griauna kelią ir visaip kitaip trukdo, tačiau stengiasi neišsiduoti, kad jo neužblokuotų gerieji nykštukai).

Kas atspės: gerasis nykštukas ar saboteur’as?

Bandymai išsiaiškinti, po kuria korta slepiasi aukso grynuolis (yra trys kortos, o auksas – tik vienoje, vadinasi, dar gali taip būti, kad pasiekti tikslą, tačiau ten bus ne auksas, o akmuo).

Džiugesys dėl gerų kortų.

Hmmmz….

Tikslas pasiektas!

 

Žodžiu, smagus, greitas ir interaktyvus žaidimas, puikiai tinkantis didesnei grupei žmonių (apraše rašoma, kad geriausia yra kokie 8 žaidėjai). Manau, kad absoliučiai puiki dovana paaugliukams – kvatos iki nukritimo!  Ir, žinoma, teks pasukti galvą. Gera kombinacija, ar ne?