„Vaikystės sodas“

Pagalbos
vaikui centras

„Vaikystės sodas“
Kontaktai
„Vaikystės sodas“

Visi įrašai

Spalvotos mūsų ketveriukės raidės.
2012 02 03

Šiandien buvo nepaprasta diena. Ir teigiama, ir neigiama prasmėmis. Bet geriau pradėsiu nuo geros žinios. Šįryt į Sodelio duris kažkas paskambino, ir mūsų administratorė nuėjo įleisti. Grįžta su dėže. MAN. Turiu pripažinti, įpakavimas buvo iš pasakų srities: tokiame įpakavime gali būti BET KAS – vis vien nuotaika jau bus pasakiška!

Šios nepaprastai gražios dovanos priešistorė buvo tokia, kad vieną – dar ne tokią šaltą – sausio dieną gavau labai gražų laišką nuo G iš Spalvotos raidės.  Iš tiesų buvo labai gera, kad žmogus, užsisukęs verslo pradžios reikaluose (dievulėliau, kaip suprantu, ką tenka išgyventi!), geba parašyti gražų laišką nepažįstamam žmogui.

Ir štai šiandien atkeliavo ir dovana. Aikčiojau ne tik aš, bet ir visi, kurie buvo aplink. O namuose džiūgavo vaikai. Ką čia daugiau pasakoti…grožėkitės!

Nepaprastai gražu, ar ne? Vaikai vienas per kitą pasakojo, kad pakabins šias raides naujuose namuose ant durų. Taip, perskaitėte teisingai – naujuose namuose. Bet apie tai – kitame įraše. O dabar tiesiog dar kartą noriu padėkoti Spalvotoms raidėms už mūsų vaikų spalvotas raides ir taip gražiai šiandien nuspalvintas akimirkas: AČIŪ!