„Vaikystės sodas“

Pagalbos
vaikui centras

„Vaikystės sodas“
Kontaktai
„Vaikystės sodas“

Visi įrašai

Artėja Šv.Valentino diena. Pasidalinkime idėjomis!
2011 02 10

Artėjant Šv.Valentino dienai į savo pašto dėžutę gaunu įvairiausių darbelių su širdelėmis idėjų. Kai kurie – kaip tas, kuriuo iliustravau šį įrašą – man nepaprastai patinka.

Ši širdelių gėlė – taip pat vienas man labiausiai patikusių darbelių. Juk nebūtina ja dekoruoti dėžutę – galima sugalvoti įvairiausių būdų, kaip ką nors papuošti štai tokia gėlyte.

Dar krūvą darbelių radau štai čia. Keletas jų man tikrai labai patiko ir būtinai pasiūlysiu Sodelio auklytėms. Pavyzdžiui, šitos siuvinėtos širdelės (puiki užduotis smulkiajai motorikai lavinti, tinka temai, gražu ir t.t.):

Raudoni ledukai rožiniame kokteilyje?

Tačiau jeigu negaišite laiko ilgiau trunkantiems darbeliams, o norėsis tiesiog dovanoti mylimukui atvirlaiškį, tai štai čia galite rasti paruoštukų – reikės tik atsispausdinti.

Žinote, ką aš apsisprendžiau padaryti šiemet? Ogi parašyti vaikams keletą laiškelių ir įkišti juos į kojinių stalčių, pakišti po pagalve, įdėti į batuką. Ką rašysiu? Tiesiog „Mes tave labai mylim”; „Siunčiam tau milijoną bučkių”, „Tikiuosi, kad tavo diena nuostabi” ir pan. Žinau, kad reiktų tą daryti dažniau, bet, manau, svarbiausia, kad padarome bent kartkartėm 🙂

O ką jūs žadate daryti per Šv.Valentino dieną? Ir šiaip būtų įdomu išgirsti, ar apskritai ką nors darysite ir apskritai ką manote apie šią šventę.

Penkių komentarų autorių laukia prizai – penkios BIOCELL kaukės veidui. (Atrinkti padės random.org) Taigi labai laukiu, o prizininkus paskelbsiu VASARIO 14 dieną.