„Vaikystės sodas“

Pagalbos
vaikui centras

„Vaikystės sodas“
Kontaktai
„Vaikystės sodas“

Visi įrašai

Atsakymas į savaitgalio klausimėlį…
2010 06 07

Ką gi, turim devynis teisingus atsakymus į savaitgalio klausimėlį: kas mane labiausiai suerzino tekste? Noriu visoms padėkoti už atsakymus, nes jie atkreipė dėmesį ne tik į tai, kas galėjo būti nepasakyta, bet ir į problemas, vis dar kamuojančias mūsų ugdymo įstaigas… Kita vertus, tokia analizė padeda pažvelgti ugdymo įstaigoms pačioms į save ir į(si)vertinti.

Dar noriu pasidžiaugti, kad vis dėlto smagu, jog jūs puikiai atrandate tai, kas, mano manymu, yra problemos. Pagalvojau, kad iš tiesų jau, matyt, pakankamai apie tai kalbu, nes iš esmės VISKAS, į ką jūs atkreipėte dėmesį, puikiausiai tiktų kaip atsakymas.

Tačiau pirmą kartą skaitant mane labiausiai suerzino šitas sakinys:

“Man susidarė toks įspūdis, kad tame kolektyve buvo per mažai vyrų“, – kalbėjo ji.

Suprantu, kad stereotipinis ir pan., bet tai šioje vietoje??? Ir ką bendro tai turi su problema??? Žodžiu, užvirė kraujas.  🙂 Visuose kituose atsakymuose dar galima įžvelgti logiką ir sąsajas su problema, tačiau čia AŠ neįžvelgiu. Dėl to būtent mane labiausiai ir suerzino būtent šis sakinys!

Taigi teisingai pastebėjo:

1. Jolita

2. Žiu

3. Asta R.

4. Sigita

5. Gintare P.

6. Ieva

7. Renatulis

8. Alice

9. Inga

Keliauju į random.org ir…žiūrim, ką turim (tik – mano klaida – įrašiau 8, o ne 9):



Taigi vėl keliauju per savo žioplą galvą į random.org ir įrašau 9….



Hmmmm….ir vis dėlto ir vėl….

LAIMĖTOJA YRA ŽIU, kuriai keliaus Dr.Dorothy G.Singer, Jeilio (Yale) mokslininkės, knygelė, išleista kartu su LEGO kompanija: “Why babies play”, kurią man sėkmingai pasisekė pričiupti Augusto mokykloje vykusiame blusų turguje! Ech, Žiu, nepavyks Tau išvengti vaikiškos literatūros namuose! SVEIKINU!!!

Ir, žinoma, laukiu laiškelio su adresėliu, kad žinočiau, kur knygelė turi keliauti! Ir kitą kartą pažadu būti atidesnė!