„Vaikystės sodas“

Pagalbos
vaikui centras

„Vaikystės sodas“
Kontaktai
„Vaikystės sodas“

Visi įrašai

Darbelių reanimacija 2. Konkursas tęsiasi, prizai byra!
2010 12 13

 

Baigėsi pirmoji darbelių reanimacijos savaitė. Kai mes klausėm pirmosios pagalbos kursą, sakė, kad pradžioj atgaivinti lengva nėra, bet REIKIA NEPASIDUOTI! Taip ir aš 🙂 Nors pirmąją savaitę buvo atsiųsti tik du darbeliai (Grigo ir Kipro bei Angelo) ir abu dalyviai laimėjo prizus, šią savaitę ir toliau skelbiu darbelių reanimaciją. Šįkart – vėl du prizai.

Pirmasis – vėl OMEGA DEFEND minkštosios želatinos kapsulės, kuriose yra išgrynintų žuvies taukų, o antrasis – visiškai šviežutėlė knyga, kurią anūkėliai galės padovanoti seneliams artėjančių švenčių proga: „SENELIŲ MEILĖ. Kaip tapti geriausiais draugais su savo anūkais”.

Darbeliai konkursui turi būti aprašyti šiuo formatu:

DARBELIO PAVADINIMAS

JUMS REIKĖS (išvardinate):

DARBELIO EIGA (išvardinate):

NAUDINGI PATARIMAI (parašykite, kas galėtų palengvinti darbelį, kas galėtų jį paįvairinti, na, ir šiaip viską, kas, manote, yra naudinga ir verta dėmesio):

Pagal formą aprašyto darbelio pavyzdį galite rasti štai čia.

SVARBU! Kad darbelis dalyvautų savaitės konkurse, jis turi būti:

a) Aprašytas taip, kaip turi būti aprašytas

b) Atsiųstas su bent viena nuotrauka, kurioje matytųsi, kaip darbelis buvo darytas. Nuotrauka turi būti SUMAŽINTA!

Be to, jau šiomis dienomis (gal net nuo šiandien!) DARBELIŲ skiltyje galėsite rasti VAIKYSTĖS SODO darbelius, už kurių įdėjimą bus atsakinga mūsų šaunioji auklytė Daiva. Žinoma, ne visus Vaikystės Sodo darbelius dėsime , tačiau tikrai nemažai:) Manau, kad tai ir jūsų siunčiami darbeliai tikrai reanimuos šią vis dar nepaprastai populiarią ir, tikiu, naudingą skiltį!!!

DARBELIUS SIŲSKITE EL PAŠTU: vaikystessodasETAgmail.com

Jau šeštadienį sužinosime, kurie du darbelius atsiuntę skaitytojai laimėjo prizus! Vilniečiams prizus reikės atsiimti Vaikystės Sode (arba tarsimės individualiai), o ne vilniečiams – siųsime.

Laukiame darbelių! Gero darbo, palaimingo švenčių laukimo ir…sėkmės konkurse!

Nuotrauka: Felt Christmas Ornaments by sallysetsforth