„Vaikystės sodas“

Pagalbos
vaikui centras

„Vaikystės sodas“
Kontaktai
„Vaikystės sodas“

Visi įrašai

Kokius žurnalus skaito jūsų vaikai?
2012 01 31

 

Radom žurnalą vaikams! Šįvakar, pasiėmusi vaikus iš skautų sueigos, užėjau į netoliese esančią IKI ir kažkaip Morta priėjo prie žurnalų ir ėmė vartyti tuos visus barbiškus-kičinius-Austėja-tuoj-gaus-infarktą žurnalus. Aš priėjau pažiūrėti, ar yra bent jau National Geographic Kids ir…ką-jūs-sau-manote…radau šaunų žurnalą!

Aišku, šiandien – sausio 31d, o žurnalas – gruodžio mėnesio 🙂 Nieko, vis vien pirkome. Nuo grįžimo į Lietuvą perkame du žurnalus vaikams: National Geographic Kids Vilhelmui ir Iliustruotą mokslą Augustui. Viskas prasidėjo tuo, kad Augustui užprenumeravome NGeoKids, bet jis – jau po pirmo numerio – pareiškė, kad neperskaitė nieko naujo. Tada ėjom rinktis, ir jis išsirinko IM. Taip ir liko. Šiemet senelio šeimyna per Kalėdas padovanojo prenumeratą dar vieniems metams. Su berniukais, kaip sakant, viskas aišku.

O mergaitėms niekaip nieko nerasdavau. Ir vat šiandien nusipirkome KODĖL. Žinoma, toli gražu visko dar neperskaitėme: perskaitėme tik apie telefonus (puiki proga su Morta pasikartoti, ką reiškia evoliucija!) ir apie skonį (sužinojau, kad mano vaikas nežino, kas yra „kartu”, todėl ryt ryte virsime pelynų arbatos :)). Kadangi Vilhelmas irgi nusičiupo, tai, manau, patiks ir jam: jis skaitys pats, o mudvi su Morta drauge.

 

Liko Gertrūda 🙂 Taigi klausimas: kokius žurnalus jūs perkate savo vaikams? Nes man tai kažkaip patinka tas laukimas, patinka, kaip vaikas vis bėga tikrinti ir patinka, kai po to prie vakarienės stalo dalinasi įvairiausia informacija, užduoda klausimus, diskutuoja. Super!